Help slachtoffers
hongersnood

Nederland komt in actie voor Giro555

Verschillende Nederlanders, scholen en bedrijven zijn al  in actie gekomen voor de Giro555-actie ‘Help slachtoffers hongersnood.’

In de eerste 24 uur van de actie is onder andere Toon Borst van Muntenactie.nl een eigen actie gestart. Op verschillende plaatsen in en rond Amsterdam zamelt hij buitenlandse munten en biljetten in voor Giro555.

De zogenoemde muntenbussen zijn te vinden in winkels, bij supermarkten en kinderboerderijen. Kom je niet uit de buurt van Amsterdam? Dan kun je het geld ook naar hem opsturen.

Kom ook in actie!

Wil je zelf een actie starten? Meld je dan aan. Je krijgt dan een eigen pagina waar je vrienden je actie kunnen steunen. Het is natuurlijk ook dé plek waar om iedereen op de hoogte te houden van je actie.

Help mee!

 

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.