Help slachtoffers
hongersnood

Alleen vandaag: kiezen én delen

Combineer uw bezoek aan de stembus vandaag met een gift aan Giro555. Zo kunt u vandaag, heel on-Nederlands kiezen én delen.

Wie kent het dilemma niet: kiezen óf delen. Vandaag is dé kans om het allebei te doen. Door te kiezen in het stemlokaal en te delen met de slachtoffers van een enorme ramp die door de  verkiezingen nagenoeg onzichtbaar is.

Ramp in verkiezingstijd

Ja, we zitten er flink mee in onze maag. Een ramp, midden in verkiezingstijd. We snappen dat het vandaag over politiek gaat. Maar 20 miljoen mensen hebben onze hulp NU nodig. Hongerrampen in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somalië en Jemen eisen razendsnel onschuldige levens.

Kies én deel vandaag

Onze hulpverleners zijn ter plaatse. Alleen: er is nauwelijks geld voor levensreddende hulp. Kies én deel daarom vandaag.

Of geef wat u kan op NL08 INGB 0000 0005 55.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.