Overstroming Pakistan

Benefiet wedstrijd hockey voor slachtoffers overstromingen Pakistan

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) organiseert mede op verzoek van Pakistan Hockey Federation en de Pakistaanse ambassade in samenwerking met hockeyclub Rotterdam en Samenwerkende Hulp Organisaties (SHO) op 14 september 2010 een benefietwedstrijd voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. De opbrengst van deze actie gaat naar Giro 555. De toegang is gratis.

Op 14 september a.s. vindt op hockeyclub Rotterdam de benefietwedstrijd tussen Nederland en Pakistan plaats. Het (voor)programma start om 19.00 uur. Deze benefietwedstrijd heeft als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. Ook de FIH, de Internationale Hockey Federatie, heeft de KNHB gevraagd aandacht te besteden aan de ramp in het belang van de internationale hockeygemeenschap.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de benefietwedstrijd roept de KNHB alle hockeyverenigingen op om € 1 per lid te doneren op Giro 555. Bovendien vraagt de KNHB iedereen met zijn of haar club, team en sponsoren geld in te zamelen en de donatie aan te bieden tijdens deze benefietavond. Gedurende deze avond wordt er gecollecteerd en ook machtigingskaarten uitgedeeld aan het publiek.

Bron: www.knhb.nl

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.