Samen in actie
voor noodhulp

Burgemeester Aboutaleb: Rotterdam en de Rijnmondgemeenten doneren € 10.000,-

Voor het stadhuis in Rotterdam verwoordde burgemeester Aboutaleb het vandaag helder: “De wereld is pas vrij van corona, als iedereen vrij is.” Samen met Diederik Gommers en mensen uit de Nepalese en Indiase gemeenschap was hij vandaag te gast bij de Giro555-Collectebus. Daar maakte burgemeester Aboutaleb bekend dat de stad Rotterdam en de burgemeesters van de Rijnmondgemeenten samen het mooie bedrag van € 10.000,- doneren aan de Giro555-actie Samen tegen corona. De burgemeester riep alle Rotterdammers, alle Nederlanders en ook alle burgemeesters van Nederland op de actie eveneens gul te steunen.

Ook intensivist Diederik Gommers, internist Robin Peeters van het Erasmus MC én schrijver Ernest van de Kwast hadden een belangrijke boodschap:

Samen tegen corona, geef nu!

Geef nu button
Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.