Droogte Hoorn van Afrika

Cleanvertising in actie voor Giro 555

Cleanvertising Giro555Bij de aftrap van de Actieweek voor de Hoorn van Afrika was Cleanvertising aanwezig om de stoep voor de beurs van Amsterdam te voorzien van een Giro 555-sjabloon. Cleanvertising deed dit met een speciaal gemaakte mal voor Giro 555, waar doorheen de straat schoongespoten wordt. Wat achterblijft, is een schoon stukje straat in de vorm van een oproep voor Giro 555.

Na de gongslag, die de officiële opening was van de Actieweek voor de Hoorn, ging Cleanvertising de straat op om heel Amsterdam te voorzien van schone stukjes straat voor Giro 555. Later deze week worden op meer plaatsen in Nederland geadverteerd met cleanvertising.

Op de foto is te zien hoe de mal in gebruik genomen wordt.
www.cleanvertising.com

 

 

 

Cleanvertising helpt mee voor Giro555

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.