Aardbeving Haïti

Cordaid doneert jeeps en ambulance aan lokale partners

 Het duurde allemaal wat langer dan gepland maar Cordaid heeft vandaag dan eindelijk 2 Toyota Landcruiser jeeps en een ambulance gedoneerd aan 2 lokale partners en mede-Caritas lid CRS. Het oponthoudt kwam door de nodige problemen bij de douane maar de partners waren er uiteindelijk niet minder blij mee.

De jeeps zullen door de de parters URAMEL en COHAN worden gebruikt voor hun dagelijks werkzaamheden. De ambulance zal worden ingezet binnen het kader van de cholerabestrijding. De gedoneerde ambulance werd mogelijk gemaakt door het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Cordaid doneerde zelf de andere twee jeeps.

 

Ambulance Donated

 

Handover COHAN

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.