Cycloon Birma

De hulp

De tien hulporganisaties achter Giro555 hebben met de actie-opbrengst een groot aantal noodhulpactiviteiten kunnen financieren en veel slachtoffers van de cycloon kunnen helpen. De hulporganisaties boden hulp in Ayeyarwady en Yangon, twee van de zwaarst getroffen regio’s. Er werd vooral hulp verleend op het gebied van gezondheidzorg, water en sanitaire voorzieningen, voedselzekerheid, levensonderhoud, onderdak, onderwijs en rampenmanagement.

Alle Giro555-gelden voor de actie ‘Help slachtoffers cycloon Birma!’ zijn binnen 8 maanden na de cycloon besteed.  Gedetailleerde informatie is te vinden in de eindrapportage hieronder van de actie voor Birma.

Foto's

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.