Stop de ebola-ramp

De Islamitische Stichting Nederland brengt cheque van 10.000 euro

De Islamitische Stichting Nederland heeft vanmiddag een cheque ter waarde van 10.000 euro aangeboden aan Giro555 voor de Nationale Actie ‘Stop de ebola-ramp’. Ook hebben zij vandaag in alle 147 moskeeën en gebedshuizen die aangesloten zijn bij de Islamitische Stichting Nederland bij het Vrijdag gebed de islamitische gemeenschap opgeroepen te doneren aan Giro555.
“Het is ons geloof dat als je één persoon helpt, je alle mensen helpt”, zegt directeur van de stichting, Prof. Dr. Mustafa Ünver.
De televisie oproep van premier Mark Rutte om de nationale actie voor slachtoffers van ebola te steunen, deed de mensen achter de stichting besluiten een gift te doen. Ünver: “Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan deze strijd tegen de gevolgen van ebola.”
Foto: De Islamitische Stichting Nederland brengt een donatie naar Beeld en Geluid in Hilversum 
Mensen kunnen vandaag tot 24.00 uur bellen naar het actienummer 0800-112 om een donatie te doen voor hulp aan slachtoffers van ebola. De lijnen zijn op dit moment continu bezet. In het belpanel zitten nu bekende Nederlanders zoals Ron Brandsteder, Tim Douwsma, Anita Witzier, Gwen van Poorten en Mark Huizinga.
Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.