Droogte Hoorn van Afrika

De Muntenman in actie!

De Muntenman is bewogen met mensen in nood - Giro555Kinderboerderij ’t Brinkie in Amsterdam zamelt al meer dan tien jaar buitenlands geld in voor goede doelen. Dat doet de Muntenman, die zich onvermoeibaar inzet voor mensen die het minder goed getroffen hebben. De komende weken gaat de opbrengst uit de meer dan vijftig Brinkiebussen naar Giro 555!

De Brinkiebussen kom je tegen in Amsterdam, Abcoude, Amstelveen, Diemen, Ouderkek en Weesp. Er wordt van alles ingezameld: marken, pesetas, lires, schillingen, ponden, dollars, pesos en niet te vergeten eurocenten, alle geld is welkom. Zelfs ook oud Nederlands geld (de briefjes van vijf, tien, vijfentwintig enz.) is welkom, want de Muntenman gaat elke week even langs de Nederlandse Bank om te wisselen!

Kijk nog eens even in laatjes, tassen of in die oude jas of er nog wat muntjes of briefjes in zitten voor in een Brinkiebus. Het komt de mensen in de Hoorn van Afrika ten goede!

Geen Brinkiebus in de buurt? Opsturen kan ook: De Muntenman, 1106 GZ 27 Amsterdam. Als u uw adres en postcode vermeld, krijgt u uw portokosten vergoed.

www.muntenactie.nl

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.