Nederland
helpt
Sulawesi

Duizenden kerkgangers zingen voor Sulawesi

Naar schatting 90.000 kerkgangers (verdeeld over 1000 kerken) vormden vandaag het grootste koor van Nederland. In de kerkdiensten van vandaag werd massaal Psalm 130:1 in het Nederlands én Indonesisch gezongen. Hiermee tonen de kerken hun verbondenheid met de kerken op het getroffen eiland. Daarnaast wordt er in de kerken ook geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami op Sulawesi. Op de site van Kerk in Actie worden filmpjes en foto’s van dit moment verzameld om de mensen op Sulawesi een hart onder de riem te steken.

Kerk in Actie heeft ook haar partner kerken op Indonesië gevraagd om de psalm te zingen.

Je kunt ook zelf of als vereniging in actie komen voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami. Op ons actieplatform staan voorbeelden genoemd en kan je eenvoudig een actie aanmaken. Samen redden we meer levens!

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.