Droogte Hoorn van Afrika

Eazie en Chaudfontaine samen in actie

EAZIE logoFresh en healthy food keten Eazie draagt haar steentje bij te dragen aan Giro 555. Samen met Chaudfontaine doneert eazie namelijk € 1,- aan Giro 555 voor elk flesje water dat de gasten van eazie kopen tot en met eind augustus.

Eigenaar Shunli Huang zegt het volgende: “Eazie maakt zich hard voor een gezonde lifestyle. We spreken daarmee een doelgroep aan, die zelf bewust in het leven staat. Water is in Nederland de normaalste zaak van de wereld, terwijl er op een ander deel van deze aarde juist grote tekorten zijn. Bij elk flesje water dat er bij Eazie wordt genuttigd, worden we even herinnerd aan de luxe positie die we eigenlijk hebben. Deze bewustwording zal de mensen hopelijk direct aansporen om zelfstandig nog een extra steentje bij te dragen. Uiteindelijk hopen we met zijn allen een mooi bedrag te kunnen doneren. We zetten in op een bedrag van € 5.000,-. Maar uiteraard: alle beetjes helpen.”

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.