Stop de ebola-ramp

Een kerstshow in je huiskamer: creatief actievoeren

Antoon van Oosterhout uit Deurne bedacht wel een heel creatieve manier om geld op te halen voor Giro555. Hij toverde zijn huis om tot een ware ‘kerstshow’. De show is voor iedereen te bezichtigen tegen een kleine donatie voor de Nationale Actie ‘Stop de ebola-ramp!’


De kerstshow van Antoon in Deurne

In het huis van Antoon rijdt een kersttrein en de huiskamer is volledig versierd met kerststalletjes, lichtjes en andere sfeerdecoratie. Alleen de kerstboom moet nog worden opgetuigd.

De toegang tot de kerstshow is gratis. Bezoekers worden vriendelijk verzocht om een donatie te doen. Koffie, thee en limonade zijn verkrijgbaar tegen betaling.

Locatie: Trimpertstraat 31, Deurne.

Iedere dag open van 13.00 tot 20.00 uur.

Kinderen tot en met twaalf jaar onder begeleiding van een volwassene.

De week van 22 tot en met 28 november is uitgeroepen tot Nationale Actieweek. We moedigen iedereen aan om een actie te organiseren om geld in te zamelen voor Giro 555.

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.