Stop de ebola-ramp

Een modder-race en 555 pannenkoeken: acties in Nederland

Nederland is deze week actieland. Van Friesland tot Limburg, bedrijven, scholen en maatschappelijke organisaties: nieuwe acties blijven binnenkomen op deze website. In de aanloop naar de nationale actiedag, op vrijdag 28 november, wordt op veel verschillende manieren geld ingezameld om de ebola-ramp in West-Afrika te bestrijden. Een greep uit de acties in Nederland:

 

Freestylevoetballer Rowdy Heinen roept mensen op zijn video op Facebook te liken. Voor elke like  doneert hij €0,10 aan Giro555 met een maximaal bedrag van €150.

 

 

 

 

Maassen Personal Training in Nijmegen doneert 10% van alle inkomsten van een spectaculaire mudrun in Nijmegen aan Giro555.

 

 

 

Restaurant “Het LekkerNij” in Sneek, verkoopt vandaag pannenkoeken. De pannenkoeken zullen worden gebakken door de leerlingen van het Vakcollege Horeca. De complete opbrengst hiervan gaat naar Giro555. Het doel is om 555 pannenkoeken verkopen. Locatie: Hemdijk 2, 8601 XH in Sneek.

 

 

De week van 22 tot en met 28 november is uitgeroepen tot Nationale Actieweek. We moedigen iedereen aan om een actie te organiseren om geld in te zamelen voor Giro 555.

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.