Samen in actie
voor Oekraïne

Eenvoudig de opbrengst van je vrijmarkt-verkopen doneren?

Heb jij je zolder / kinderkamer / garage opgeruimd en sta je a.s. Koningsdag op de vrijmarkt? Vind je het een mooi idee om de opbrengst van jouw verkopen eenvoudig en direct te doneren aan Giro555 voor hulp aan mensen uit Oekraïne?

Tikkie heeft daarvoor een speciale QR-code ontwikkeld. Hiermee kunnen jouw kopers eenvoudig (een deel van) het aankoopbedrag doneren ten gunste van ‘Samen in actie voor Oekraïne’.

Download hier de Tikkie-QR. Je kunt deze QR code vervolgens printen, op een kartonnetje plakken, en kopers kunnen deze makkelijk met de camera van hun telefoon scannen. Donaties komen automatisch bij Giro555 binnen.

Ontzettend bedankt en veel succes en plezier op de vrijmarkt!

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.