Help slachtoffers
hongersnood

Updates over de hulp

Via deze website houden we u op de hoogte van de voortgang en de resultaten van de hulp aan slachtoffers van hongersnood. Onder ‘Actueel‘ vindt u specifieke berichten over de ramp en de hulpverlening, en op deze pagina een overzicht van de hulp die geboden wordt in de verschillende landen; Zuid-Soedan, Somalië, Noordoost-Nigeria en Jemen.

Over de uiteindelijke bestedingen van de hulporganisaties achter Giro555 wordt een jaar na de ramp een inhoudelijke en financiële rapportage opgeleverd. Hierin staan de uitgaven per organisatie toegelicht.

Na drie en zes maanden komt er een communicatie-update over de hulp, na zes maanden wordt deze vergezeld van de eerste officiële financiële cijfers.

 

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.