Geef aan giro555

De mensen uit Oekraïne hebben jouw hulp ontzettend hard nodig. Geef nu en zorg ervoor dat de hulporganisaties achter Giro555 meer Oekraïners kunnen helpen met drinkwater, voedsel en onderdak. Maar ook met medische en psychosociale hulp. Want ook de emotionele impact van deze crisis is ontzettend groot. 

Hoe kun je doneren?

Via de geefbutton hieronder kun je snel en makkelijk online doneren. Je kunt ook geld overmaken naar NL08 INGB 0000 0005 55 ten name van Stichting Samenwerkende Hulporganisaties.

Geef nu button

Vraag anderen om ook te helpen!

Een Tikkie is een eenvoudige manier om je netwerk te vragen ook te doneren. Of maak je eigen digitale collectebus aan om geld in te zamelen voor de mensen uit Oekraïne. 

Klik hier voor hoe je nog meer kunt bijdragen aan deze Giro555-actie.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.