Help Giro555 aan een goed ezelsbruggetje voor het nieuwe IBAN nummer

De samenwerkende Hulporganisaties vragen uw hulp voor een goed ezelsbruggetje voor het nieuwe IBAN nummer. Vanaf 1 februari kunnen mensen namelijk niet meer doneren op het rekeningnummer 555, maar moeten zij het IBAN nummer gaan gebruiken: NL08 INGB 0000 0005 55.

Op het moment van een nationale actie voor een grote ramp zijn donaties snel en dringend nodig. Mensen moeten dan weten waarheen ze kunnen overmaken. De Samenwerkende Hulporganisaties roepen daarom uw hulp in om te zorgen dat mensen het nieuwe IBAN nummer van Giro555 onthouden.

Heeft u een goed ezelsbruggetje? Stuur uw idee(ën) aan [email protected] of plaats deze op de facebook pagina van Giro555. De beste inzendingen krijgen een T-shirt van Giro555.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.