Droogte Hoorn van Afrika

Help Afrika bij aanschaf van je nieuwe najaarsgarderobe

Vanaf 1 september kun je al shoppend bij H&M hulp bieden aan de landen in de Hoorn van Afrika. Bij het afrekenen aan de kassa kan het aankoopbedrag afgerond worden met een bedrag naar keuze. Of het nou €0,10 of €10,- is, alle hulp is welkom en nog steeds heel hard nodig.
De actie loopt van 1 september t/m 18 september in alle H&M-winkels in Nederland. De donaties gaan rechtstreeks naar Giro 555.
“We organiseerden onlangs een recycle actie in onze pop-up store op het strand waarbij klanten hun gedragen kleding konden inleveren. De opbrengst werd gedoneerd aan de Samenwerkende Hulp Organisaties voor de noodhulp in de Hoorn van Afrika”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. “We ondervonden dat onze klanten heel graag een bijdrage willen leveren voor dit goede doel. We zijn blij dat we met deze nieuwe actie, waarbij klanten hun aankoopbedrag kunnen afronden, de steun aan SHO kunnen voortzetten”.
Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.