H&M organiseert kassa afronding voor de Filipijnen

 

Winkelketen H&M zet zich deze week in voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Iedere klant wordt gevraagd het aankoopbedrag af te ronden ten bate van giro555. En dat is hard nodig, want de gevolgen van de tyfoon zijn verwoestend.

Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffers geworden van de verwoestende tyfoon Haiyan. Dit is een van de grootste catastrofes die de wereld ooit heeft gezien. Complete dorpen zijn van de kaart geveegd en er zijn duizenden dodelijke slachtoffers. Het is van levensbelang dat we nu helpen! De mensen in het rampgebied hebben dringend behoefte aan schoon drinkwater, voedsel, onderdak en medicijnen.

Daarom zet H&M zich deze week in voor de slachtoffers van de tyfoon. Eerder organiseerde H&M deze kassa afronding voor UNICEF, maar wegens de natuurramp werd besloten de actie te richten op giro555.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.