Samen in actie
voor Oekraïne

Hoe kun jij helpen?

hoe kun je helpen

De solidariteit van Nederlanders met de mensen uit Oekraïne is hartverwarmend. Hulp is ontzettend hard nodig, want het aantal vluchtelingen en slachtoffers blijft toenemen. Jouw gift zorgt ervoor dat de hulporganisaties achter Giro555 deze mensen kunnen helpen met voedsel, onderdak en andere noodhulp.

Wil je meer doen? Dat kan! Bijvoorbeeld door je eigen digitale collectebus te delen met familie en vrienden. Of door zelf een actie op starten om geld in te zamelen voor Giro555. We zetten op een rijtje hoe je het werk van de hulporganisaties achter Giro555 in Oekraïne kunt steunen. 

Geef nu

Via giro555.nl kun je snel het gewenste bedrag doneren. Als je liever geld naar onze bankrekening overmaakt, dan kan dit naar NL08 INGB 0000 0005 55 ten name van Stichting Samenwerkende Hulporganisaties of bel naar 0800-1112. 

Deel in je netwerk

Wil je vrienden, familie en collega’s vragen om ook te doneren aan Giro555? Dit kan makkelijk via een Tikkie die je bijvoorbeeld kunt delen via WhatsApp(groepen). 

Ook via een eigen digitale collectebus kun je geld inzamelen voor Giro555. Deze kun je snel en eenvoudig aanmaken op giro555.digicollect.nl en delen via bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail. 

Zet een actie op

Samen kunnen we meer. Start een actie met bijvoorbeeld je sportteam, collega’s, klas of kerk om geld in te zamelen voor Giro555. Op inactievoorgiro555.nl kun je eenvoudig een pagina aanmaken voor jouw Giro555-actie.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.