Droogte Hoorn van Afrika

House4Africa danst voor Honger in de Hoorn van Afrika

De ramp in de Hoorn van Afrika heeft de Nederlandse House-scene wakker geschud. DJ Waai heeft het bijzondere initiatief opgevat om via dance-parties geld op te halen voor Giro 555 Hoorn van Afrika. Onder de naam House4Africa kan je helemaal uit je dak voor het goede doel. Leeuwarden krijgt 15 oktober de aftrap van deze House4Africa tour. In de WTC Expo zal dan een spetterend Dance Festival plaatsvinden.

Het Dance Festival valt in de herfstvakantie en de organisatie zal vijf euro per verkochte kaart (voorverkoop 25 euro) afstaan aan Giro 555 Hoorn van Afrika. De deuren openen om 11.00 uur en om 00.00 uur is de party afgelopen. Liefst dertien uur lang zullen House, Club, Latin-House, Dirty Dutch gedraaid worden door bekende dj’s. Hieronder zitten een aantal die hun sporen internationaal hebben verdiend.

Internationaal bekend dj’s
Artiesten die hun medewerking aan House4Africa al hebben toegezegd, zijn : DJ Jean, Lucien Foort, Carlos Barbosa, Shermanology, Afrobros, Asino di Medico, Djago, Pascal Moreno & Tyron Kemble, Praia del Sol, MOH, D-Stylez, Sherlock, Waai en Eljay Wix.


Meer informatie en updates over het festival via www.wildromance.org of volg DJ Waai op http://twitter.com/#!/mcdjwaai.


Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.