Samen in actie
voor Beiroet

Hulporganisaties achter Giro555 betuigen medeleven aan ambassadeur Libanon na overlijden echtgenote

Vandaag heeft het bestuur van Giro555 namens de elf deelnemende hulporganisaties in een brief haar medeleven betuigd aan de heer Waltmans, de Nederlandse ambassadeur in Libanon. De echtgenote en collega van de heer Waltmans, mevrouw Waltmans-Molier, overleed vandaag aan de verwondingen die ze afgelopen dinsdag opliep bij de zware explosie in Beiroet.

Het bestuur en de hulporganisaties laten de heer Waltmans in de brief weten dat zij met stille verbijstering kennis hebben genomen van het overlijden, dat zij zich nauw betrokken voelen met het lot van de heer Waltmans, van zijn naasten en van de vele burgers van Beiroet.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.