Help slachtoffers Syrië

Jeroen Pauw voor S.O.S. Syrië! naar Aleppo

Journalist en presentator Jeroen Pauw is voor de speciale TV-uitzending S.O.S. Syrië! afgereisd naar Aleppo, de grootste stad van Syrië. Pauw wilde voor het programma – dat hij vanavond samen met Tijs van den Brink op Ned2 presenteert – met eigen ogen zien hoe Syrië ervoor staat en praten met slachtoffers.

Samen met journalist Hans Jaap Melissen en cameraman Joris Hentenaar reisde Pauw af naar plekken in en rond Aleppo waar nog steeds wordt gevochten. “Het was vooral indrukwekkend om die gigantische stroom vluchtelingen te zien,” vertelde cameraman Hentenaar vanochtend in Studio Max Live.

In de TV-uitzending S.O.S. Syrië! vanavond is Pauw zelf aan het woord. Ook zal er een reportage te zien zijn van zijn reis naar het getroffen gebied.

Meer informatie over de uitzending, zie VARA, EO of Giro555.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.