Help slachtoffers Syrië

Kinderen in actie voor Giro555

Verschillende kinderen zijn dit paasweekend in actie gekomen voor Giro555. Op eigen initiatief hebben ze bijvoorbeeld cakejes en koekjes gebakken, zelfgemaakte armbandjes verkocht, of lege flessen verzameld en het statiegeld gedoneerd. 

Kom ook in actie voor de miljoenen mensen op de vlucht voor de oorlog in Syrië. Organiseer een filmavond, een diner of een rommelmarkt, spring op de racefiets en laat je sponsoren, vertel over de actie op Facebook: geld inzamelen voor Giro555 kan op allerlei manieren!Hieronder een paar inspirerende voorbeelden van kinderen die afgelopen Paasweekend geld hebben ingezameld voor Help slachtoffers Syrië.

Meld de acties via onze website en kom in de lijst van acties in het land.
Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.