Nederland
helpt
Nepal

Kom op vrijdag 1 mei 2015 naar Studio De Hallen in Amsterdam

Op vrijdag 1 mei 2015 vindt de kick-off plaats van de actie Nederland helpt Nepal in De Hallen Studio’s in Amsterdam-West.

Giro555 roept samen met de NPO, RTL, SBS en regionale zenders heel Nederland op om in actie te komen voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. We proberen samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hulp aan de slachtoffers in Nepal via Giro555.

Kom ook naar De Hallen Studio’s.

We zijn vanaf 07:00uur op locatie. Of volg de actie op tv. ’s Avonds zullen verschillende liveprogramma’s gedurende de uitzending overschakelen naar De Hallen.

Meet & Greet BN’ers

Er zijn veel dingen te doen. Nepalezen zullen hapjes uitdelen, die je vooral moet komen proeven. Voor de sportievelingen staat er een klimmuur. Verder zijn er verschillende optredens van bekende Nederlanders. Je maakt ook kans op ook kans op een meet & greet met BN’ers zoals Najib Amhali en Isa Hoes.

Locatie: De Hallen Studio’s
Adres: Hannie Dankbaarpassage 18, 1053 RT Amsterdam
Meer informatie over bereikbaarheid: Kijk op de website van De Hallen Studio’s

[email protected]

+31 (0) 20 820 82 06

 

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.