Stop de ebola-ramp

Leerlingen basisschool veilen kunstwerken via Man bijt Hond voor Giro 555

De leerlingen van basisschool de Jan Jasperschool in Hattem hebben vanochtend hard gewerkt aan kunstwerken voor de Nationale actie Stop Ebola. Deze worden geveild op de Facebook-pagina van Man bijt hond. Daar kunt u tot 22.00 uur vanavond bieden door te reageren op de foto’s. De gehele opbrengst van de veiling gaat naar Giro 555.

“We hebben de wereldbol gekozen omdat de hele wereld moet helpen. In de hoeken staan zonnetjes, omdat het in West-Afrika erg warm is. De poppetjes zijn groot en klein, want kinderen willen ook helpen.” – Wouter, Zoë, Michiel, Cédric, Kirsten.


Deze en nog meer prachtige kunstwerken zijn te zien op de facebookpagina van Man Bijt Hond. Kijk ook naar de uitzending om 18:50 uur op NPO 2.

Vrijdag 28 november sluit Giro555 de Nationale Actieweek ‘Stop de ebola-ramp’ af. Samen met de publieke en commerciële radio- en televisiestations organiseert Giro555 van 6.00 uur tot 24.00 uur deze dag in Beeld en Geluid in Hilversum. 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.