Help slachtoffers Syrië

Media werken gratis mee aan Giro 555-actie

Voor de actie Help slachtoffers Syrië wordt volop aandacht gevraagd in de Nederlandse media. Onder meer door online banners, advertenties en radio- en televisiespotjes. Alle media verlenen daarbij gratis hun medewerking, en tonen op die manier hun support aan de actie.

Op dit moment ontvangen wij gratis advertentieruimte en zendtijd van de volgende media: STER met alle radio-/ televisiezenders en websites, RTL met alle televisiezenders en websites, SBS met alle televisiezenders en websites, De Telegraaf, Metro, Spits, NRC Handelsblad, NRC online en 7days, 100% NL, SkyRadio, Radio Veronica, Classic FM en Q-music en de online versies van AD, Volkskrant, Het Parool en Trouw.

TV-special ‘S.O.S. Syrië!’
Onder de titel ‘S.O.S. Syrië!’ zenden de VARA en EO op Tweede Paasdag, maandag 1 april, een speciaal televisieprogramma uit over Syrië, waarin ook wordt opgeroepen te doneren op Giro555. Het programma is van 20.15 uur tot 21.50 uur te zien op Nederland2 en wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en Tijs van den Brink.

Steun Giro555 met uw bedrijf
Er zijn talloze manieren om als bedrijf of met collega’s in actie te komen voor de actie Help slachtoffers Syrië. Op onze website staan verschillende downloads, waarmee u aandacht voor de actie kunt vragen en zelf geld kunt inzamelen. Help ons door via de bedrijfswebsite, sociale media of e-mailhandtekening anderen op de hoogte te stellen en zo het nieuws te verspreiden.

Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan Giro555, of bent u al een actie gestart? Laat het ons weten via [email protected].

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.