Mobiel geven is nu nog makkelijker!

Wilt u de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen helpen? Dit kan gemakkelijk via uw mobiel. Tegenwoordig zijn er 2 manieren om zo te doneren. Maak uw keuze en steun onze actie!

Sinds kort zijn er twee nieuwe mogelijkheden om via uw mobiel te doneren. Naast bellen, kunt u nu ook simpel sms’en of onze mobiele donatiepagina gebruiken.

Sms’en
Via sms kunt u een bedrag tussen de 1 en 50 euro doneren. Stuur ‘555 [bedrag]’ naar 4333. Bijvoorbeeld ‘555 20’ als u 20 euro wilt geven. Vergeet de spatie tussen de twee getallen niet.

Mobiele donatiepagina
Onze mobiele donatiepagina geeft u de mogelijkheid om in een handomdraai 10,-, 25,-, 50,- of 75,- euro te doneren. Leest u dit nu via uw mobiel? Dan kunt u gelijk in actie komen en het doen! [http://bit.ly/17X5RgX] Zodra uw donatie is afgerond kunt u direct uw Facebook- en Twitterconnecties oproepen om ook te steunen. Samen bereiken we meer!

Veiligheid
Deze mobiele donaties vinden plaats in een beveiligde omgeving.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.