Droogte Hoorn van Afrika

Modeminnend Nederland doneert bij H&M bijna 80.000 euro voor Giro 555

Tijdens de eerste twee weken van september organiseerde H&M een inzamelingsactie voor Giro 555. Klanten konden al shoppend bij H&M hulp bieden aan de mensen in de Hoorn van Afrika door hun aankoopbedrag af te ronden met een bedrag naar keuze. Er werd massaal gehoor gegeven en in totaal werd er een bedrag van maar liefst € 79.656,21 ingezameld.

“Het is geweldig om te zien dat zoveel bezoekers van onze winkels hun aankoopbedrag hebben afgerond voor de noodhulp in de Hoorn van Afrika. Wij willen iedereen, zowel onze klanten als onze medewerkers, enorm bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle Giro 555 actie!”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.