Nationale Actiedag brengt ondernemer in Nederlander boven

Steeds meer mensen en organisaties in het land komen met hartverwarmende initiatieven om de slachtoffers van Haiyan te helpen. De actiedag brengt de ondernemer in de Nederlander naar boven.

Michael van Bremen van de website geefeenliedkado.nl geeft twee keer een zangopnamepakket ter waarde van 75 Euro weg ten behoeve van giro555.
Gisteren is er een Afternoon Tea bij restaurant Oker in Den Haag georganiseerd in combinatie met een loterij. De opbrengst van 1.000 Euro komt geheel ten goede aan giro555.
De familie van Moorsel-Relos is in samenwerking met de Odaschool een inzamelingsactie gestart die duurt tot aanstaande vrijdag. De verzamelde spullen worden door hen zelf naar de Filipijnen gestuurd om de slachtoffers van Haiyan te ondersteunen
Leerlingen van groep 8 van de Koorschool Utrecht ( Nynke, Roos, Cato, Leon, Vera en Elly) hebben 17 november gezongen in de stad. De opbrengst van 445 Euro gaat rechtstreeks naar giro555.
Diverse mensen met een Filipijnse achtergrond, waaronder Boris Jaleny, brengen eten en Filipijnse hapjes voor de vrijwilligers bij het actiecentrum Beeld en Geluid.
Klaas Jan Askes deed gisteren de techniek bij de voorstelling van Sara Kroos en verkocht daar door Sara gebakken muffins aan het publiek. De opbrengst 167,50 Euro is inmiddels door Klaas Jan aan giro555 aangeboden.
Zwemvereniging De Ham in Wormerveer ( Noord-Holland) heeft voor elk doelpunt per waterpolowedstrijd een euro gedoneerd. De opbrengst: 308,26 Euro is voor de Filipijnse slachtoffers van Haiyan.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.