Droogte Hoorn van Afrika

Nederland massaal in actie

Geef aan Giro555Van 1-7 augustus is de Actieweek voor de Hoorn. Er worden allerlei acties bedacht! Hieronder zomaar een greep uit wat er in het actiekantoor binnenkomt:

Sam, Jacco, Hinke en Thomas (foto) uit Enkhuizen fietsen volgende week twee keer de Alpe d’ Huez op voor Giro 555. Beniewd naar hun (sponsor)plannen? Vraag het hen: [email protected]. Bart van Sight (10) uit Alphen aan de Rijn bakt en verkoopt cakejes. Gevangenen in een penitentaire inrichting in Doetinchem hebben een inzameling gehouden. In Delft kun je op 7 augustus meedoen aan een stadswandeling voor Giro 555. En diverse bedrijven doneren komende week een deel van hun omzet aan Giro 555.

Kom ook in actie tijdens de Actieweek (1-7 augustus) voor de Hoorn! Kijk wat je zelf kunt doen op www.giro555.nl/downloads

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.