Oliebollen bakken en auto’s wassen voor de slachtoffers in de Filipijnen

Veel Nederlanders komen in actie voor Giro555 en tonen zich solidair met de slachtoffers in de Filipijnen. “ Ik ben getroffen door de enorme betrokkenheid van alle mensen die hier naar toe komen en van de Filipijnse mensen hier die nog in onzekerheid verkeren over het lot van hun familie”, aldus Henri van Eeghen, actievoorzitter van de SHO actie voor de Filipijnen.

Een greep uit de talrijke initiatieven:
Leerlingen van het Penta College CSG Jacob van Liesveldt in Hellevoetsluis zijn ook hard aan de slag voor de slachtoffers in de Filipijnen. Zij zamelen geld in door auto’s te wassen en pannenkoeken en oliebollen te bakken.
Marieke Por doneert haar kerstpakket dit jaar aan Giro555 en heeft haar collega’s opgeroepen hetzelfde te doen.
Twee dames uit Beilen, Midden Drenthe, gingen naar de Margriet Winter Fair en besloten met hun NS-dagkaart ook even langs Hilversum te komen om hun donatie te geven.
Een jongetje uit Ommen haalt met een statiegeldactie 750 euro op en doneert dit bedrag aan Giro555.
Een mevrouw uit Hilversum die huis-aan-huis bladen rondbrengt, doneert 7,50 euro aan Giro555. Dat is de helft van haar verdiensten deze week.
Tot het einde van het jaar doneert website Drinktoren.nl 5 euro per verkochte drinktoren aan Giro555 ten behoeve van de slachtoffers in de Filipijnen.
Online spiritueel magazine AstroZine doet ook een duit in het zakje en doneert vandaag haar dagopbrengst aan Giro555.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.