Droogte Hoorn van Afrika

OOGGetuige doneert opbrengst app aan Giro 555

OOGGetuigeOOGGetuige introduceert een nieuwe app met beelden van Afrika waarvan de opbrengst gaat naar Giro 555 – voor hulp aan de getroffen bevolking in Afrika. De app is te downloaden voor € 2,39.

OOGGetuige: Beelden van Afrika laat de schoonheid van het continent Afrika zien. De app heeft 150 prachtige foto’s met bijschriften. Maar hoe mooi ook, in de Hoorn van Afrika is de situatie op dit moment rampzalig. Tien miljoen mensen in deze regio worden geteisterd door hongersnood. Volgens de Verenigde Naties is de droogte de ergste in zestig jaar.

Help mee
Met de aanschaf van de OOGGetuige: Beelden van Afrika app help je mee de schade te beperken. Met de opbrengst wordt noodhulp – water, voedsel, medicijnen – geboden aan mensen die door de honger worden bedreigd. De volledige opbrengst van de app gaat naar Giro 555.

Bestel de app van OOGGetuige.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.