Opbrengsten DIANA-veiling naar Giro555

Vanaf 14 november draait de film DIANA in de Nederlandse bioscopen. Op deze dag gaat ook de DIANA-veiling van start. Items van verschillende Bekende Nederlanders zullen worden geveild. De opbrengst gaat naar de actie “Help slachtoffers ramp Filipijnen” van Giro555.

Items voor de veiling
In 1997 organiseerde prinses Diana een New Yorkse charity sale waarbij ze, voor het goede doel, afstand deed van haar jurken. Ook voor de veiling die 14 november start zijn ambassadeurs en bekende Nederlanders gevraagd om een item te doneren. Zo doneert presentatrice Irene Moors haar jurk van Addy van den Krommenacker en topmodel Yfke Sturm stelt haar Gucci-sandaaltjes ter beschikking. Wie nog een leuk personeelsuitje zoekt kan meebieden op een meet & greet met Humberto Tan voor 10 personen. En Janna Fassaert, bekend van Verliefd op Ibiza, stelt een luxe armband beschikbaar.
Na de tyfoon op de Filipijnen hebben de distributeur van de film en het Rode Kruis besloten dat de opbrengst van de veiling naar Giro 555 ten bate van de ramp op de Filipijnen moet gaan.

Ga nu naar Marktplaats om de veiling items voor Giro555 te bekijken!

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.