Opbrengsten eerste ‘The Voice Unplugged’-singles voor Giro555

Vanaf maandag 18 november treden elke week twee kandidaten van ‘The voice of Holland’ elke maandag op bij ‘Evers Staat Op’ van Radio 538. Zij brengen daar een unplugged en daarmee afwijkende versie van hun optreden uit de liveshow van de vrijdag ervoor ten gehore. Het kan gaan om een afvaller maar ook om een talent dat nog in de race is voor de eindoverwinning in de populaire talentshow van RTL 4, bij de keuze hiervoor is het liedje doorslaggevend. Beide akoestische versies zijn na afloop als single te downloaden via iTunes.

De dagopbrengst van de allereerste twee singles, Vince Irie met La La La (Naughty Boy) en Märel Bijveld met Ho Hey (The Lumineers), wordt geschonken aan Giro555.

Vince en Märel schuiven straks ook aan in het belpanel voor Giro555 in het actiecentrum in Beeld en Geluid in Hilversum.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.