Droogte Hoorn van Afrika

Prachtig fotoboek voor de feestdagen

De hele opbrengst van de verkoop van het fotoboek Daily Bread gaat naar Giro 555. Dat maakt dit fotoboek een extra mooi geschenk voor de feestdagen.

Arjan van Dijk fotografeert al jaren in Ethiopië en verloor zijn hart aan dit boeiende land met zijn aardige trotse bewoners. Hij is diep onder de indruk geraakt van de sterke veerkrachtige vrouwen die een grote bijdrage leveren aan de vooruitgang van het land. Dezelfde vrouwen die nu massaal met hun gezin op de vlucht zijn geslagen. “Hoe moeilijk moet het zijn voor deze trotse vrouwen om de dood in de ogen te moeten kijken en ineens zo van andere mensen afhankelijk te moeten zijn om te overleven.”

Zijn boek Daily Bread is daarom een ode aan de Ethiopische vrouw. Arjan van Dijk heeft 52 ontroerende portretten van vrouwen, hun kracht, schoonheid en kwetsbaarheid vastgelegd. Omlijst met citaten en Afrikaanse gezegdes. Heeft u het boek nog niet aangeschaft voor uzelf of wilt u ook familie en vrienden tijdens 5 december of de komende feestdagen verrassen, dan is Daily Bread een echte aanrader. U koopt dan een toepasselijk Sinterklaas- of kerstgeschenk en levert bovendien een bijdrage om de schade voor de getroffen bevolking zoveel mogelijk te beperken.

De opbrengst kan dankzij u worden ingezet om water, voedsel en medische zorg te verstrekken aan de mensen in de getroffen dorpen en vluchtelingenkampen. Het geld wordt door de Samenwerkende Hulporganisaties bovendien gebruikt om projecten te financieren die mensen minder kwetsbaar maken voor toekomstige droogteperiodes.

Laat de mensen in de Hoorn van Afrika ook deze wintermaanden niet in de kou staan en bestel nu een of meerdere exemplaren van Daily Bread. Voor slechts € 19,95 (incl. verzendkosten) krijgt u dit indrukwekkende fotoboek thuisgestuurd. Als u nu via de website bestelt, dan heeft u uw boek(en) ruim voor de feestdagen in huis.

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.