Over Giro555 – donatiemodule gesloten

Op dit moment heeft Giro555 geen inzamelingsactie lopen, daarom kun je momenteel ook niet doneren via de website.

Wanneer komt er weer een Giro555-actie?
Giro555 komt in actie bij uitzonderlijke humanitaire rampen in kwetsbare landen. De elf samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 slaan dan de handen ineen om samen met bedrijven, omroepen en zenders, scholen, geloofshuizen en sportverenigingen in heel Nederland een Nationale Actie te voeren om geld in te zamelen voor de getroffenen.

Hiertoe monitoren de hulporganisaties continu de situatie in kwetsbare landen, alsook de voedingsbodem voor een Nationale Actie in Nederland. Zodat we er samen kunnen staan wanneer nodig. Samen komen we in actie voor noodhulp.

Wil je nu een donatie doen voor noodhulp?
Daarvoor verwijzen je graag de elf hulporganisaties achter Giro555. Hun namen en logo’s vind je hieronder. Door op een logo te klikken kom je op de website en zie je welke (noodhulp)acties die organisatie op dit moment voert.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 10 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie