De publieke acties blijven binnenstromen bij Giro555

Van het verzamelen van oude mobiele telefoons tot een  lotenactie van studenten van Business School IVA; de publieke acties blijven binnenstromen bij giro555:

Bij Timmer Art Books wordt van ieder kunstboek dat wordt verkocht 40 % van de opbrengst gedoneerd. De actie loopt van 18 tm 22 november.

Studenten van de Business School IVA in Driebergen hebben een lotenactie op touw gezet. Voor 5 euro kunnen studenten en docenten een lot kopen. De prijzen variëren van een hotel overnachting in Amsterdam tot het rijden in een Ferrari of Lamborghini. Aanstaande donderdag worden de opbrengst en de winnaars bekend gemaakt.

Bij het bedrijf ECN Amsterdam liggen er naast het koffieapparaat gevulde koeken die men kan meenemen in ruil voor een donatie. Opbrengst: 158,20 EUR

Reisbureau World Ticket Center in Amsterdam steunt Giro555 door per boeking die vandaag wordt gemaakt 1 euro per persoon over te maken aan giro555.

Tijdens de theatervoorstelling ‘Baantje in het Theater’ is er 750 euro opgehaald door het publiek in Almelo.

De organisatie ‘We Collect’ uit Grou in Friesland verzamelt oude mobiele telefoons voor de slachtoffers op de Filipijnen

===========================================================================

Maandag 18 november is door de Samenwerkende Hulporganisaties en de publieke en commerciële radio en televisiestations uitgeroepen tot Nationale Actiedag Filipijnen Giro555. Van 6 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s nachts doen we verslag vanuit Centrum Beeld en Geluid. Samen roepen wij Nederland op: kom in actie. Geef aan giro 555. Kom maandag naar Beeld en Geluid in Hilversum.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie over de SHO

Barbara Bosma

E: [email protected]

T: +31 (0) 6 10 81 21 00

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie