Actie-update: 12:45 uur

18 november 2013

Nederlanders zetten zich massaal in voor de Filipijnen!

Op Marktplaats staat een schilderij te koop waarvan het hoogste bod op dinsdag 20 november om 10.00 uur in het geheel gedoneerd wordt aan giro 555.
Volwasseneducatie ROC van Amsterdam Noord is met de pet rondgegaan en heeft 75 euro opgehaald.
Ook ondernemers zitten niet stil: Fun4hairshop stort deze week 10% van elke betaalde bestelling op Giro555, Bugsout doneert 10 % van de opbrengst van de verkochte producten tussen 18 en 22 november en de winkels Gays & Gadgets en Underground Fetish hebben laten weten dat zij hun volledige dagomzet van 17 november doneren aan de actie voor de Filipijnen. Om andere gay-ondernemers te overtuigen van de actie heeft Gays & Gadgets zelfs een Facebook-paginaopgericht.

Kelly Schut kwam vanaf haar werk op het mediapark een donatie van 5 Euro brengen.
Mevrouw Ter Horst uit Hilversum was vorige maand 40 jaar getrouwd en vierde dat gisteren. Ze kwam nu daarom 40 Euro doneren. En Marco de Haan uit Reeuwijk staat voor de ingang van Beeld en Geluid verse stroopwafels te bakken.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie