Tussenstand Giro 555 19 november: 24.728.720 euro

Het bedrag dat is binnengekomen op Giro555 is sinds de laatste tussenstand gisterenavond tijdens de Nationale Actiedag gestegen met ruim 6 miljoen. De totale tussenstand is nu 24.728.720 euro. Dit geld wordt direct ingezet voor noodhulp aan de slachtoffers in de Filipijnen. 

Dat maken de Samenwerkende Hulporganisaties vanavond bekend na de verwerking van betalingen door banken, die enige tijd duurt. Ook vandaag bleven giften binnenkomen op Giro555.

“Dat zoveel mensen in Nederland ons blijven steunen, is fantastisch”, aldus Van Eeghen. “Namens de Samenwerkende Hulporganisaties wil ik alle mensen in Nederland bedanken voor hun giften, hun inzet en hun betrokkenheid bij de slachtoffers in de Filipijnen. We hebben als Nederland laten zien dat als het erop aankomt we in staat zijn om in korte tijd een werkelijk verschil te maken.”

De Samenwerkende Hulporganisaties blijven ook de komende tijd actievoeren en roepen mensen in Nederland op: geef aan Giro555 voor de slachtoffers van de Ramp op de Filipijnen.

———————————————————————————————————————————–
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Barbara Bosma, persvoorlichter van de Samenwerkende Hulporganisaties, [email protected] of 06 108 121 00.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 10 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie