Droogte Hoorn van Afrika

Geven is ook een mooie belevenis

Goed doen leeft. Dat blijkt ook uit de meer dan € 9.000 die ontvangers van de Pluim tot nu doneerden aan Giro 555. Meer dan 300 mensen deden mee. Wij hebben dat bedrag uiteraard direct overgemaakt aan Giro 555.

Pluimen is opgericht met het idee dat belevenissen gelukkig maken, ze laten je voelen dat je leeft, verdiepen relaties en bouwen mooie herinneringen. Zo draagt de Pluim bij aan meer positiviteit in de wereld. Daarom kun je niet alleen zelf leuke dingen beleven met de Pluim maar ook geven aan verschillende goede doelen.

Sinds 23 juli kunnen ontvangers van de Pluim via www.mijnpluim.nl doneren aan Giro 555. Sinds de start van de actie hebben al meer dan 300 mensen gedoneerd. De actie op www.mijnpluim.nl/giro555 gaat door zolang de Giro 555 actie loopt dus mochten mensen hun Pluim nog willen doneren dan kan dat nog.

“Goed om te zien dat er honderden mensen zijn die hun Pluim doorgeven. Iedere donatie maakt een groot verschil voor de slachtoffers van de hongersnood in Afrika. Soms is geven mooier dan krijgen.” Zegt Joren van der Pluijm, directeur van Pluimen.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.