Doe mee en adverteer op Radio555

Samen in actie voor Oekraïne

Op maandag 7 maart klinkt Radio555 op tien landelijke radiozenders en alle reclame-inkomsten zijn voor Giro555. Als adverteerder kun je meedoen aan de landelijke actiedag door een zendtijdpakket in te kopen of door een Audio Shout-Out.

Hoe werkt adverteren op Radio555?

  • Koop een radiozendtijdpakket in door minimaal 10.000 euro te doneren aan Giro555.
  • Het zendtijdpakket bevat 6 reclamespots op Radio555, dit zijn effectief 60 spots want Radio555 klinkt op tien landelijke radiozenders tegelijk.
  • Het pakket is gebaseerd op een spot van maximaal 20 seconden, adverteerders met een langere spotlengte doneren naar rato.
  • De radiocommercials worden op maandag 7 maart uitgezonden tussen 06:00 en 21:00 uur. Er is geen sturing binnen het tijdvak mogelijk, de spots worden evenredig over de dag verdeeld met de intentie voor een gelijke mediadruk per adverteerder.
  • Het uitzendschema is onder voorbehoud.
  • Voorwaarde is dat de uiting past bij de aard van de uitzending en de actie.
  • Via een speciale productiestudio kunnen adverteerders hulp krijgen bij het maken van een passende radiocommercial.
  • Commercials moeten worden aangeleverd via EAR.nu, liefst voor vrijdag 16:00 uur; latere aanlevering is mogelijk maar biedt geen garantie voor uitzending.
  • Er is beperkt zendtijd beschikbaar, reageer dus snel en doneer ruimhartig.
  • Mail je zendtijdaanvraag en eventuele vragen naar [email protected].

Hoe werkt de Audio Shout-Out?
Ook bedrijven die geen reclamecommercial hebben, kunnen deze gezamenlijke radioactie ondersteunen via de Audio Shout-Out. Door een donatie te doen van minimaal 555 euro op Giro555, bedankt Radio555 de donateur door de bedrijfsnaam op de radio te noemen. Het je vragen over de Audio Shout-Out? Mail dan naar [email protected].

Geef nu button

Tien landelijke radiostations zijn samen Radio555
Radio555 is op maandag 7 maart van 06.00 tot 21.00 uur te horen via de radiozenders NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5, Qmusic, 100%NL, Radio 538, Radio10, Radio Veronica, SLAM! en Sublime. Presentatoren van verschillende radiostations presenteren samen de radioprogramma’s op Radio 555 live vanuit Beeld en Geluid.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.