Droogte Hoorn van Afrika

SQPeople en thesalesUnit halen 13.000 euro op voor Giro 555

SQPeople en The Sales Unit hebben op vrijdag 5 augustus 13000 euro opgehaald in 2 uur tijd met meer dan 170 wervers in ‘de week voor de Hoorn’. Ondanks de vakantieperiode waren er voldoende Nederlanders thuis die een gulle bijdrage wilde doen. Sommige mensen gaven zelfs een extra donatie. Een mooie moment was in Leiden waar kinderen spontaan hun zakgeld wilde doneren.

Namens de SHO willen we SQpeople & thesalesUnit en iedereen bedanken die zich vrijwillig 2 uur heeft ingezet voor deze actie – de lijst met namen van alle deelnemers aan deze actie is te lang. Natuurlijk ook de giftgevers enorm bedankt!

Deze actie vond plaats tussen 12.00 uur en 14.00 uur in de volgende plaatsen: Utrecht, Rotterdam, Leiden, Haarlem, Enschede, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Leeuwarden, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Alkmaar, Bergen op Zoom, Breda en Delft. De wervers waren herkenbaar aan speciale zwarte 555 t-shirts en hadden een speciaal Giro 555 inschrijfblok bij zich (dankzij Drukkerij van de Water).

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.