Help slachtoffers Syrië

Tientallen bekende Nederlanders scharen zich achter Giro555

Na het TV-programma S.O.S. Syrië! sluiten steeds meer bekende Nederlanders zich achter de actie “Help slachtoffers Syrië”.

Floortje Dessing, Pia Dijkstra, Renate Verbaan en Sipke Jan Bousema hebben vrijwillig meegewerkt aan spotjes die gratis worden uitgezonden op de tv-zenders Nederland 1, 2 en 3.

Bekijk ook de video’s van Sipke Jan Bousema, Renate Verbaan, Pia Dijkstra en Brecht van Hulten. Of de speciale column die Youp van ’t Hek heeft opgenomen voor het tv-programma S.O.S. Syrië!.

Oproep in kranten
Monique van de Ven, Guus Meeuwis, Eric Corton en nog vijftien bekende namen hebben vandaag een oproep gedaan in de media in een (gratis) advertentie van Giro555.

 

 

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.