Tikkie

Doneer met een Tikkie
Wil je geld doneren aan Giro555 maar doe je dat liever met een Tikkie? Dat kan! Binnen enkele klikken bent je klaar en je hoeft niet veel gegevens in te vullen. Doneer hier via Tikkie

Wat is Tikkie?
Tikkie is een betaal-app die ABN AMRO ontwikkeld heeft. De app is gratis voor klanten van alle Nederlandse banken. Tikkies kunnen eenvoudig worden gedeeld via WhatsApp, SMS of Messenger.

Hoe werkt doneren via Tikkie?

  • Giro555 maakt een Tikkie aan.
  • Betaal de Tikkie via jouw eigen bank.
  • Jouw Tikkie komt binnen op de derdengeldrekening van ABN AMRO en wordt daarvandaan doorgestort op de bankrekening van Giro555.


Waar gaat het geld naartoe?
De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 slaan de handen ineen en verlenen zo efficiënt en effectief mogelijk hulp. Lees hier meer over de hulp aan mensen uit Oekraïne.

Hoe zit het met mijn persoonsgegevens?
Giro555 ontvangt jouw donatie, maar verder geen persoonsgegevens. Jouw donatie is dus anoniem.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.