Vacature: Online Specialist

Giro555 | de samenwerkende hulporganisaties zoekt een gedreven Online Specialist.

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Giro555 werkt daarbij samen met Nederlandse omroepen en zenders en vraagt heel Nederland om zich aan te sluiten. Want samen redden we meer levens.

Het bureau van Giro555 is een klein bureau bestaande uit een aantal parttime medewerkers en wordt gehuisvest bij Oxfam Novib als onderdeel van het Humanitaire Team. Bij een grote humanitaire ramp die een nationale actie vraagt, wordt een standby actieteam geactiveerd.

De Online Specialist draagt zorg voor de continuïteit en effectiviteit van de online communicatie en de online communicatiemiddelen voor Giro555 zowel voor, tijdens als na nationale acties. Tijdens nationale acties stuurt de Online Specialist ook de webredactie en het sociale media team aan.

Voor de periode van 17 augustus tot 1 april zijn wij – i.v.m. een zwangerschapsvervanging –  op zoek naar een:

Online Specialist

Standplaats Den Haag
24 uur per week
NB. Tijdens een nationale actie wordt deze functie opgeschaald naar 36 uur per week

De functie

Tijdens een nationale actie:

Externe contacten:

Interne contacten:

Functie-eisen

Sollicitatie procedure

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk op 28 juli je sollicitatiebrief voorzien van je CV en onder vermelding van vacaturenummer 5-298 naar [email protected] ter attentie van Stijn Sas, International HR Advisor. Meer informatie over de vacature is te verkrijgen bij Nienke Smidtman,  Hoofd Humanitaire Team, 070-3421978.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie