Nederland
helpt
Sulawesi

Hoe legt Giro555 verantwoording af over de besteding van de actieopbrengst?

Op giro555.nl en via social media plaatst Giro555 regelmatig berichten over de voortgang van de hulp. Op vaste momenten legt Giro555 uitgebreider verantwoording af over de besteding van de actieopbrengst. Begin 2019 bracht Giro555 een kort verslag uit over de hulpverlening met Giro555-geld in de eerste drie maanden na de ramp. Op 4 juni 2019 publiceerde Giro555 een zesmaandenrapportage, met gedetailleerde informatie over de eerste zes maanden hulpverlening. Op 9 januari publiceerde Giro555 een jaarrapportage, en op 7 januari 2021 een eindrapportage over de volledige besteding van de actieopbrengst. Deze uitgebreide rapportages bevatten ook een financiële verantwoording. De rapportages zijn op giro555.nl gepubliceerd en via de media onder de aandacht gebracht.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.