Samen in actie
voor Oekraïne

Wat kunnen jullie met mijn gift doen?

Met jouw gift kan Giro555 noodhulp verlenen in Oekraïne. De hulporganisaties achter Giro555 zijn op veel plekken aanwezig om direct hulp te bieden. Om zo snel mogelijk en zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen hebben we financiële giften nodig. We merken dat veel mensen ook graag kleding, voedsel en andere producten doneren. Deze kunnen we helaas niet aannemen. Ingezamelde goederen sluiten niet altijd goed aan op de lokale behoeften en transport naar het rampgebied is relatief duur. De organisaties achter Giro555 kopen de hulpgoederen zoveel mogelijk ter plaatse in om kosten te besparen en om de lokale economie te stimuleren.

Nieuwsoverzicht

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word een paar keer per jaar bijgepraat over de resultaten van de hulp. En ontvang als eerste een alert wanneer er een Giro555-actie start.