Irene Moors en Thomas van der Vlugt openen actiedag

Irene Moors en Thomas van der Vlugt openen actiedag

Om 7 uur vanochtend hebben Irene Moors, YouTube-presentator Thomas van der Vlugt en Giro555-actievoorzitter Garance Reus de aftrap gegeven voor de Nationale Actiedag voor Beiroet.

Ook vertrok de Giro555-‘Collectebus’ vanuit het actiecentrum, Studio 47 in Hilversum. BN’ers zullen hiermee de hele dag door het land rijden om aandacht te vragen en zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet.

Omdat het bezoeken van het actiecentrum door corona niet mogelijk is, kan heel Nederland vandaag via een livestream via de NPO, Facebook en YouTube de ontwikkelingen volgen.

“We hebben tot nu toe dankzij alle hartverwarmende acties in Nederland, groot en klein, van kinderen op de camping tot bakkers voor Beiroet, meer dan 5 miljoen euro opgehaald!”, aldus Garance Reus.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 10 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie