Louise van Deth treedt aan als nieuw bestuurslid voor Giro555

16 juli 2019

Louise van Deth is benoemd tot bestuurslid van Giro555. Zij heeft de portefeuille communicatie en volgt daarmee Otto van der Harst op, die in maart bestuursvoorzitter werd. Zij is een van de drie externe bestuurders, die plaats nemen naast de elf directeuren van de deelnemende organisaties.

Van Deth is de laatste 10 jaar directeur van het Aidsfonds geweest. Daarvoor was zij directeur van Stichting Natuur en Milieu en adjunct-directeur van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Zij begon haar carrière bij zakenbank Pierson, Heldring & Pierson. Naast haar werk is zij altijd bestuurlijk actief geweest. Zo was zij lange tijd penningmeester van Mama Cash en voorzitter van de Tony Chocolonely Foundation.

Als boegbeeld van het Aidsfonds heeft zij brede media- en communicatie-ervaring opgedaan. Zij gaf leiding aan de publiekscampagnes en was verantwoordelijk voor de communicatiestrategie. Zij heeft een groot nationaal en internationaal netwerk dat zij graag meebrengt naar de SHO/Giro555.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 10 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie